Siirry pääsisältöön
Savon ammattiopiston Moodle Takaisin kurssin etusivulle
  • Käytät vierailijatunnusta (Kirjaudu)

Kurssin kuvaus

  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
  4. Elintarvikeala
  5. Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 osp
  6. Yhteenveto

Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 osp (uusi)

  • Opettaja: Eerikäinen Timo
  • Opettaja: Lyyra Pirjo
  • Opettaja: Piitulainen Marja-Leena
  • Opettaja: Rissanen Hanne
  • Opettaja: Salmela Anne
  • Opettaja: Suuronen Ari

  • Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 osp
  • Etusivu
  • Kalenteri
Käytät vierailijatunnusta (Kirjaudu)

Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 osp
Hanki mobiilisovellus
Savon ammattiopiston Moodle