Skip to main content
Savon ammattiopiston Moodle
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
  • You are currently using guest access (Log in)

Elintarvikeala

  1. Home
  2. Courses
  3. Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
  4. Elintarvikeala
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next
Kalatuotteiden valmistus 30 osp (uusi)
Kasvis-, marja- ja hedelmätuotteiden valmistus 20 osp (uusi)
Valmisruokatuotteiden valmistus 30 osp (uusi)
Elintarvikkeiden pakkaustoiminnot 20 osp (uusi)
Tuotekohtainen elintarvikkeiden valmistus 20 osp (uusi)
Leipomoeinesten valmistus 15 osp (uusi)
Leipomon erikoistuotteiden valmistus 15 osp (uusi)
Erikoistuotteiden valmistus 15 osp (uusi)
Varastointi- ja lähettämätoiminnot 15 osp (uusi)
Leipomotuotteiden pakkaustoiminnot 15 osp (uusi)
Elintarvikkeiden myymälätoiminnot 15 osp (uusi)
Konditoriatuotteiden valmistus 20 osp (uusi)
Ruokaleipätuotteiden valmistus 20 osp (uusi)
Kahvileipätuotteiden valmistus 20 osp (uusi)
Leipomoalan prosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 osp (uusi)
Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito 20 osp (uusi)
Elintarviketuotannossa toimiminen 35 osp (uusi)
Timon extraharjoituksia
K2_19 Lähtötasotestit, K3ELI19A
Kestävä kulutus VAL/Anne
  • 1 (current)
  • 2
  • » Next
  • Home
  • Calendar
You are currently using guest access (Log in)

Home
  • English ‎(en)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Get the mobile app
Savon ammattiopiston Moodle