Gå direkt till huvudinnehåll
Site logo
  • Moodle
  • Mer
Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Du är för tillfället inloggad som gästanvändare
Logga in
Moodle
  1. Moodle
  2. Kurser
  3. Matkailu-, ravitseminen ja elintarvike
  4. Ravintola- ja cateringala
  5. Perustutkinto
  6. Ops 1.8.2024 Ravintola- ja cateringala

Ops 1.8.2024 Ravintola- ja cateringala

  • 1 Sida 1
  • 2 Sida 2
  • » Nästa sida
KS_B2 Kasvisruokakurssi 2026
KS_B2 Kahvilapalvelut -verkkokurssi 2025
Erityisruokavaliot
Palautus
KS_B2 Erityisruokavaliokurssi 5 osp
KS_B2 Jälkiruokakurssi 5 osp
Huippuosaajana toimiminen 24, 15 osp
Vähittäiskaupan palvelutiskillä toimiminen 24, 15 osp
Tilaus- ja juhlaruokien valmistus, 25 osp (1.8.2024 perusteet)
Tilaus- ja juhlatarjoilu 24, 25 osp
Suurkeittiön ruokatuotanto, 25 osp (1.8.2024)
Yrityksessä toimiminen, 15 osp
Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen, 5 osp
Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen, 15 osp
Ilmastovastuullinen toiminta, 15 osp
Ruoka- tai juomatuotteiden tuotteistaminen, 15 osp (1.8.2024 perusteet)
Palvelukeittiön toiminnot, 15 osp (1.8.2024)
Luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 15 osp
Katu- ja pikaruokapalvelut, 10 osp (1.8.2024)
  • 1 Sida 1
  • 2 Sida 2
  • » Nästa sida

Du är för tillfället inloggad som gästanvändare (Logga in)
Kursöversikt
  • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Kursöversikt
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri