Gå direkt till huvudinnehåll
Site logo
  • Moodle
  • Mer
Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Du är för tillfället inloggad som gästanvändare
Logga in
Moodle
  1. Moodle
  2. Kurser
  3. Matkailu-, ravitseminen ja elintarvike
  4. Ravintola- ja cateringala
  5. Perustutkinto

Perustutkinto

Expandera allt

Ops 1.8.2024 Ravintola- ja cateringala

KS_B2 Anniskelu selkokielellä (Rokkaa -hanke)
KS_B2 Tieto- ja viestintäteknisten laitteiden valinta ja käyttö 2024
KS_B2 Reseptiohjelma 24-25
Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp (uusi)
KS_B2 Sosiaalinen media 25
Ammatilliset tutkinnon osat
KS_B2 Ravintolan varaus- ja palautekanavat
K2_Hygieniaosaaminen ja omavalvonta Tukiopetus
K2_Digitaalisten palveluiden ja sovellusten käyttäminen
Hybridiopetus
KS_B2 Sosiaalinen media 22-23
Kansainvälinen ruokakulttuuri ja gastronomia
KS_B2 Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 2024
Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 2020, Duuni edellä -hanke
3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 20 osp (uusi)
Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp (uusi)
Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp (uusi)
Lounasruokien valmistus 40 osp (uusi)
Asiakaspalvelu ja myynti 25 osp (uusi)
Visa mer

Du är för tillfället inloggad som gästanvändare (Logga in)
Kursöversikt
  • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Kursöversikt
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri