Siirry pääsisältöön
Sivuston logo
  • Etusivu
  • Lisää
Suomi ‎(fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Käytät vierailijatunnusta
Kirjaudu
Etusivu
  1. Etusivu
  2. Kurssit
  3. Matkailu-, ravitseminen ja elintarvike
  4. Ravintola- ja cateringala
  5. Perustutkinto

Perustutkinto

Näytä kaikki

Ops 1.8.2024 Ravintola- ja cateringala

KS_B2 Anniskelu selkokielellä (Rokkaa -hanke)
KS_B2 Tieto- ja viestintäteknisten laitteiden valinta ja käyttö 2024
KS_B2 Reseptiohjelma 24-25
Tilaus- ja juhlatarjoilu, 25 osp (uusi)
KS_B2 Sosiaalinen media 25
Vastuullinen ravintolatoiminta_Varmuuskopio
Ammatilliset tutkinnon osat
KS_B2 Ravintolan varaus- ja palautekanavat
K2_Hygieniaosaaminen ja omavalvonta Tukiopetus
K2_Digitaalisten palveluiden ja sovellusten käyttäminen
Vastuullinen ravintolatoiminta
Hybridiopetus
KS_B2 Sosiaalinen media 22-23
Kansainvälinen ruokakulttuuri ja gastronomia
KS_B2 Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 2024
Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 2020, Duuni edellä -hanke
3D-tekniikan hyödyntäminen ravitsemispalveluissa, 20 osp (uusi)
Ravitsemispalveluissa toimiminen 20 osp (uusi)
Juomien myynti ja tarjoilu, 25 osp (uusi)
Näytä lisää

Käytät vierailijatunnusta (Kirjaudu)
Työpöytä
  • Suomi ‎(fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Työpöytä
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri