Gå direkt till huvudinnehåll
Site logo
  • Moodle
  • Mer
Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Du är för tillfället inloggad som gästanvändare
Logga in
Moodle
  1. Moodle
  2. Kurser
  3. Matkailu-, ravitseminen ja elintarvike
  4. Ravintola- ja cateringala

Ravintola- ja cateringala

Expandera allt

Perustutkinto

Ammattitutkinto

Erikoisammattitutkinto

KS_B2 Elintarvikehygienia 2024
KS_B2 Tutkinnon osa (kopioitavaksi)
KS_B2 Digitreeni 24
Lounasravintola Savox
Vähittäiskaupan ruokatorikokki
K2_YTO - Toiminta digitaalisessa ympäristössä lv. 21-22
KS_B2 Johtaminen ja esimiestyö
KS_B2 Opintoihin ohjaaminen, digi 2025
Ruoka- ja puhtauspalvelun moniosaaja, Eezy
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto 2020 (uusi)
Ruokapalvelujen ammattitutkinto 2020 (uusi)
Ruotsin osaaminen asiakaspalvelussa
Työpaja -hanke
Sosiaalinen media mara-alalla 21-22

Du är för tillfället inloggad som gästanvändare (Logga in)
Kursöversikt
  • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Kursöversikt
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri