Gå direkt till huvudinnehåll
Site logo
  • Moodle
  • Mer
Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
English ‎(en)‎ Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎ Suomi ‎(fi)‎ Svenska ‎(sv)‎
Du är för tillfället inloggad som gästanvändare
Logga in
Moodle
  1. Moodle
  2. Kurser
  3. Matkailu-, ravitseminen ja elintarvike
  4. Ravintola- ja cateringala
  5. Ammattitutkinto

Ammattitutkinto

Expandera allt

Kahvilapalvelut

Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen

Pikaruokapalvelut

Baarimestari, Ravintolan asiakaspalvelun AT
20/2020_Yrittäjyyden perusteet_verkko_marko_winter
Viestintä ja vuorovaikutus CD; RAC20A syksy 21
Äidinkieli, tekstilajit ja tiedonhaku
Äidinkieli, vuorovaikutus
Englanti tiedonhakutaidot verkkokurssi JR1 2019
A`la Carte - ruoanvalmistus
Annosruokien ja juomien tarjoilu
Asiakaspalvelu ja myynti
Baaritoiminnot
Opetushenkilöstön TVT -koulutukset
Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot
Pikaruokapalvelut
Suurkeittiön ruokatuotanto
Tilaus- ja juhlapalvelut
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen
Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen
UUDET laitteet ja sovellukset

Du är för tillfället inloggad som gästanvändare (Logga in)
Kursöversikt
  • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • English ‎(en)‎
    • Finlandssvenska ‎(sv_fi)‎
    • Suomi ‎(fi)‎
    • Svenska ‎(sv)‎
Kursöversikt
Facebook
Instagram
Linkedin
Powered by Mediamaisteri