Sivuston blogi

Sivu: 1 2 ()
Kuva: HOLOPAINEN JUUSO
HOLOPAINEN JUUSO - maanantai, 13. marraskuuta 2017, 10:34
Kaikille Internetin käyttäjille

nii  että synttärit

Kommentit

 
kuvas mun v16 biturbo 576whp e63 brabus et joo
VORNANEN PETRO - perjantai, 24. helmikuuta 2017, 11:28
Kaikille Internetin käyttäjille

Joo tänään näin sellasen ison paskakasan lumen päällä. Oli koiran jätökset heitetty lumelle :D

Kommentit

   
  Kuva: Huovinen Jouni
  Huovinen Jouni - torstai, 17. marraskuuta 2016, 18:47
  Kaikille Internetin käyttäjille

  fdfdfdf

  Yhdistetty Kurssi: kokeluakokelua

  Kommentit

    
   Kuva: HOKKANEN TIMO
   HOKKANEN TIMO - perjantai, 26. elokuuta 2016, 18:08
   Kaikille Internetin käyttäjille

   Avainsanoja

   Lääkkeet,

   Milloin viimeksi?

   hämärää 2x pakeneva määränpää

   Kielipää VIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN kuin

   AUTA ARMIAS, mikä vihree.

   Kommentit

     
    Kaikille Internetin käyttäjille

    Oletko tässä? Päähän koskee, Jotain silmäluomi

    la 12.11.16  EEVIL STÖÖ + Funkkaa Taikka Kuole

    eevilstoo400x278.jpg

    funkkaataikkakuole400x208.jpgFunkkaa taikka kuole.

    [ Muokattu: perjantai, 26. elokuuta 2016, 17:48 ]

    Kommentit

      
     Kuva: VUORISTO JUUSO
     VUORISTO JUUSO - tiistai, 26. huhtikuuta 2016, 18:54
     Kaikille Internetin käyttäjille

     Jees, ensimmäinen viikko meni todella nopeeta. Sunnuntaina laskeuduttiin Milanoon, ja siitä melko nopeesti oltiin jo host-perheen asunnolla. Kahtena ensimmäisenä päivänä pidin esittelyn Suomesta monella eri luokalla läheisessä koulussa, ja siitä tykättiin kovasti. Työpaikka on viihtyisä päivätoimintakeskus vammaisille, ja nyt on todistettu että lähihoitajan koulutuksella voi tosiaan tehdä melkeinpä mitä tahansa, yhtenä päivänä nimittäin istuttelimme yrttejä ja vihanneksia puutarhassa päälle kolme tuntia. Italialainen ruoka on jotain niin taivaallista että ei oo tosikaan. Kaiken lisäksi se on vielä todella edullista (ainakin suomalaisen silmin katsottuna). Ferrari museo tuli myös tutuksi tässä eräänä päivänä. Lämpötilassa ei myöskään ole valittamista, jatkuvasti parinkymmenen tienoilla. Ihmiset täällä on ihan älyttömän mukavia, ja äänekkyys ei myöskään ole mikään ongelma minulle. Perheestä sen verran että se ei tunnu pelkältä majoitukselta, vaan ihan oikeasti perheeltä.

     Jatkossa vähän useammin päivittelen tänne, ensimmäinen viikko oli sen verran hektinen että sopivaa hetkeä kirjoittamiseen oli vaikea löytää.

     [ Muokattu: torstai, 28. huhtikuuta 2016, 20:03 ]

     Kommentit

     • Kuva: VUORISTO JUUSOVUORISTO JUUSO - to, 28 huhti 2016, 20:14
      Edellisessä kirjoituksessa unohdin mainita että yhtenä päivänä kävin kokonaisen keskustelun erään asiakkaan kanssa minun työajoistani. Pari sanaa italiaa ja englantia yhdistettynä elekieleen oli aika vahva ja toimiva kombinaatio. Tänään lauloimme asiakkaiden kanssa muunmuassa "Yellow submarine" ja joitain lastenlauluja. (lastenlaulut italiaksi tietysti.) Kävin myös asiakkaiden kanssa uimassa ja pelaamassa erittäin outoa pallopeliä nimeltä "Bocce". Myös käsitöitä tuli tehtyä.
      
     Kuva: MÄKELÄ MATILDA
     MÄKELÄ MATILDA - torstai, 31. maaliskuuta 2016, 15:15
     Kaikille Internetin käyttäjille

     Huomenna lähtö Saksaan. Laukut melkein pakattu. Jännittää jo.

     Kommentit

       
      Kuva: KIRJAVAINEN KATRI
      KIRJAVAINEN KATRI - torstai, 31. maaliskuuta 2016, 15:15
      Kaikille Internetin käyttäjille

      Huomenna siis lähtö Saksaan! Laukut melkein pakattu. Hieman jännittää.

      Kommentit

      • Kuva: KIRJAVAINEN KATRIKIRJAVAINEN KATRI - ma, 4 huhti 2016, 18:26
       Ensimmäiset päivät Saksassa ovat menneet nopeasti. Asuntomme yllätti meidät poitiivisesti, jokaisella meistä on oma makuuhuone ja meillä kolmella on käytössä yhteinen keittiö, olohuone ja kylpyhuone. Asunnossa on aivan kaikki tarpeellinen paistinpannusta vanupuikkoihin. Perjantaina saavuimme Bremenin lentokentälle, josta meidät haettiin. Meille esiteltiin Sykkeen kaupunkia ja sitten meidät tuotiin asunnollemme, jossa saimme rauhassa purkaa tavaroitamme. Lauantaina päätimme heti lähteä shoppailureissuun, joten lähdimme n. 10 aikaan aamulla junalla Bremeniin. Bremenissä otimme taksin, jolla menimme ensin Octumpark nimiseen outlet myymälään ja sen jälkeen Waterfront nimiseen kauppakeskukseen. Illalla tulimme raitiovaunulla ja junalla takaisin Sykkeeseen. Sunnuntaisin Saksassa on lähes kaikki paikat kiinni, lukuunottamatta pieniä kioskeja tms, joten pyhitimme eilisen päivän lepäämiselle, kokkaamiselle ja ulkoilulle. Tänään aamulla n. puoli 10 meidät haettiin aamupalalle Sykkeen koululle, jossa näimme 16 saksalais oppilasta, jotka olivat juuri tulleet ulkomaan harjoitteluista takaisin Saksaan. He kertoivat meille itsestään ja harjoittelujaksoistaan. Paikallisen lehden toimittajat tulivat vierailemaan luokassa. He haastattelivat ulkomailta palanneita opiskelijoita ja ottivat myös meistä kuvia. Saimme myös vihdoin vuokrapyörät itsellemme ja lähdimmekin heti pyöräilemään aurinkoiseen +22 asteiseen ulkoilmaan. Huomenna on ensimmäinen työssäoppipäivä, innolla odotan pääseväni katsomaan millaista Saksan vanhainkodeissa on.
      • Kuva: ZADRAKS HEIDIZADRAKS HEIDI - pe, 22 huhti 2016, 12:43
       Hei Katri, mitä Saksaan kuuluu? Miltä näyttää shh kriteerien osalta, saatko minkä verran näyttöjä sieltä tehtyä ja mistä asioista? Millaista työ on ollut harjoittelupaikassa?
       
      Kuva: LAURIKAINEN JUTTA
      LAURIKAINEN JUTTA - tiistai, 8. maaliskuuta 2016, 13:29
      Kaikille Internetin käyttäjille

      http://athenscalling-jutta.blogspot.gr/

      Kommentit

        
       Kuva: PARTANEN ARI
       PARTANEN ARI - maanantai, 7. maaliskuuta 2016, 19:14
       Kaikille Internetin käyttäjille

       Ensimmäinen työharjoittelupäivä takana. No fiilikset on hyvät. Vauhtia, puhetta ja reipasta toimintaa on riittänyt. Ensimmäinen päivä on kulunut hyvin pitkälle tutustuessa talon toimintatapoihin ja ympäristöön sekä asukkaisiin. Meidät on otettu vastaan todella sydämellisesti. Kaikista asioista huolehditaan kiitettävästi. Näin Suomalaisena on joskus jopa hieman vaivaantunut olo kaikesta huolenpidosta. Mutta maassa maan tavalla.  Myöhemmin lisää, kunhan pääsemme suorittamaan varsinaisia hoito- ja huolenpito tehtäviä.t

       [ Muokattu: maanantai, 7. maaliskuuta 2016, 19:14 ]

       Kommentit

         
        Sivu: 1 2 ()