Ruoka vaikuttaa monella tavalla meidän fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiimme.
Fyysisen hyvinvoinnin kannalta ravinnon tehtävät ovat janon ja nälän poistaminen, ravintoaineiden riittävä saanti sekä sairauksien ehkäisy ja hoito
Psyykkistä hyvinvointa edistävät ruoan tuottama mielihyvä, valinnan mahdollisuus sekä ruokailuympäristön viihtyisyys
Sosiaalista hyvinvointi luovat yhteiset ruokailuhetket, ruokaperinteiden siirtäminen, juhlat ja vieraanvaraisuus
- Opettaja: Koponen Jaana
- Opettaja: Nyyssönen Sirpa
- Opettaja: Piitulainen Marja-Leena
- Opettaja: Tissari Raija
- Opettaja: Janhunen Sirpa
- Opettaja: Piitulainen Marja-Leena
- Opettaja: PUHAKKA PIRJO
- Opettaja: Tissari Raija