Blog entry by AHMADI ZAHRA

Picture of AHMADI ZAHRA
by AHMADI ZAHRA - Monday, 24 September 2018, 11:10 PM
Anyone in the world

Toinen viikko Hastingsissä on lähtenyt mahtavasti käyntiin. Päiväkodissa lapset ja henkilökunta ovat ottaneet minua hyvin vastaan.  Lapset ovat ihania, joskus on kyllä vaikeaa saada selvää heidän puheistaan. Mutta onneksi silloin henkilökunta auttaa. Työntekijät ovat mukavia ja he ovat hyvin kiinnostuneita Suomen varhaiskasvatuksesta. Yleensä vertailemme yhdessä Suomen ja Englannin eroja.

Työkin on lähtenyt hyvin käyntiin. Päiväkoti aukeaa kello 08.00 ja silloin minunkin työpäiväni alkaa. Yleensä kello 08.00 päiväkodin ovella on jo pieni jono lapsia vanhempiensa kanssa odottamassa.  

Perus työpäiväni menee jota kuinkin näin:

Aamuisin leikin lasten kanssa, sen jälkeen pyyhin pöydät, jolloin lapset syövät pientä purtavaa. Tämän jälkeen menen auttamaan työntekijää pihan laittamisessa. Lasten tultua ulos menen itse takaisin sisälle. Pyyhin pöydät ja lakaisen lattian. Lasten tultua sisälle on aamupiirin aika. Sitten onkin leikkiä, ulkoilua ja ruokailua. Lapset tuovat omia eväitä mukaan. Autan lapsia syömisessä sekä sen jälkeen siivoan ja laitan astiat tiskikoneeseen. Päivät koostuvat leikkimisestä, siivoamisesta ja ulkoilusta. Kello 15.00 työpäiväni päättyy.